Algade 5, 4660 Store Heddinge, Stevns, Danmark
Vi os umage – hver ret er skabt med kærlighed til gode råvarer og smagfulde detaljer.
Friskskåret røglaks m/ hjemmelavet sauce verte & stenbiderrogn.
Serveres i lunt stenovnsbagt brød m/ salat
Smørstegt og hvidvinsdampet rødspætte med rejer, asparges,
stenbiderrogn, sauce verte & Thousand Islands dressing.
Serveres på smørstegt hvidt brød
5 pillede kæmpe Atlanterhavsrejer, lagt på sæsonens salater
i ekstra jomfruolivenolie-citrondressing.
Serveres med sauce verte, brød og smør
Min. 2 kuverter
Cremet pasta med 5 kæmpe Atlanterhavsrejer
Af 220 g friskt hakket oksekød.
Serveres på smør-stegt brød m/ revet peberrod, finthakket rødløg,
pickles, capers, rødbeder & rå æggeblomme
Stegt kyllingebryst & bacon, fuldkornstoastbrød, karrydressing, salat og balsamico
Tomat, agurk, grøn peber & rødløg.
Nyd vores egen importerede specialiteter
original Feta, Kalamata oliven & Kolymbari
ekstra jomfruolivenolie.
Med et twist af verdens bedste oregano fra bjergene på Rhodos! (Vg, V)
Serveres med brød
Information om indhold af allergener, vegetar- og veganske retter, kan fås hos personalet
Ristet grov baguette med olivenolie, cherrytomat,
mozzarella & basilikum pesto
Grillet cypriotisk ost, grillede squash, aubergine & peberfrugt, balsamico dressing.
Serveres med brød
Fyldt Ravioloni med Ricotta & Porcini-svampe i flødesauce.
Serveres med brød
Ferske Grønlandsrejer & stor Atlanterhavsreje.
Serveres på sprød salat, hjemmerørt dressing. Brød & smør
Information om indhold af allergener, vegetar- og veganske retter, kan fås hos personalet
Information om indhold af allergener, vegetar- og veganske retter, kan fås hos personalet
Vaniljeis, Espresso & hjemmebagt Cantuccini småkage
Italiensk flødedessert med lakrids twist
Vaniljeis, Espresso, Frangelico Likør & hjemmebagt Cantuccini småkage
Nøddefragilité med vaniljeis, hindbærcoulis & friske bær
Information om indhold af allergener, vegetar- og veganske retter, kan fås hos personalet
En typisk Bordeaux-blanding af de tre franske varianter Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot. Lagret mindst 12 mdr. på franske egetræs- fade i de underjordiske kældre
Repatrieret gammel græsk sort, dyrket i Magna Grecia siden den store græske kolonisation (700-500 f.v.t.). Navnet refererer til Vitis Hellenica, hvilket indikerer dens græske oprindelse. Modnet mindst 18 mdr. på franske egetræsfade i de underjordiske kældre. Charmerende bouquet og afbalanceret smag
Fra den udvalgte enkeltvingård “Drisbay” (250 m.o.h.) Modnet i 12 mdr. i franske egetræsfade.
En kompleks vin på ganen. Middel syre, høj tannin og lang pebret finish
Det allerførste mærke fra Domaine Hatzimichalis. Vinhusets Cabernet Sauvignon forbløffede den græske vinindustri omkring 70’erne – tidligere var sorten ikke kendt for at trives i Grækenland, men denne højkvalitets vin har vundet en række internationale priser og produceres nu på 50. år! Høj syre og tanniner med fyldig krop og
lang finish
Fra Domaine Hatzimichalis privatejede vinmarker “Ai-Giorgis” 350 m.o.h. Cabernet Sauvignon, Merlot & Xinomavro, modnet i 24 mdr. på egetræsfade. En intens vin med fyldig krop, bløde tanniner, afbalanceret og med lang eftersmag.
Sværvægteren blandt de store vine!
Fra Domaine Hatzimichalis privatejede vinmarker “Ai-Giorgis” 350 m.o.h. Cabernet Sauvignon, Merlot & Xinomavro, modnet i 24 mdr. på egetræsfade. En intens vin med fyldig krop, bløde tanniner, afbalanceret og med lang eftersmag.
Sværvægteren blandt de store vine!
Schioppettino, den ældgamle italienske vinsort, her sammen med Limnio, den ældste græske vinsort, der siges at være blevet nydt af den store græske filosof Aristoteles.
Den hvide flaske er dekoreret med tegnede, rå vinstokke og gengiver en moderne vin med frisk karakter og sprød syre. Bløde tanniner og frugtig eftersmag – den perfekte sommer rødvin, der nydes kølig
En vin med veludtalt røg fylde, høj koncentration i smag og syre, elegant, kompleks og fyldig med vidunderlig eftersmag. Udvalgt af de bedste Cabernet Sauvignon druer fra vingården Zygos 450 m.o.h. Vinstokkene er 35 år gamle og giver et meget lavt udbytte (330kg/ha).
Modnet 24 måneder på nye franske egetræsfade og mindst 12 måneder på flaske, ældningspotentiale op til 20-30 år
En vin lige så elegant som dens flaske!
Druerne kommer fra ”Alargino” der betyder ”længst væk”, en isoleret, men fornem vingård 350 m.o.h. i Atalanti Dalen. Vinstokkene er 20 år gamle og giver et meget lavt udbytte (350 kg). /ha).
Denne prestigefyldte vin modnes 12 mdr. på franske egetræsfade og hviler yderligere 12 mdr. på flaske. En oplevelse!
Absolut ”State of the Art” vin
Oldtidens ord for Atalanti var Ὀπούς og på den privatejede vingård Galanos, høstes Cabernet Franc, single vineyard i lavt udbytte. Druerne er højkoncentrerede og vokser i et unikt mikroklima.
Modnes 12 måneder på nye franske egetræsfade og forbliver i de underjordiske kældre i 36 måneder på flaske. Meget udtalt på næsen med røde frugter, tomatblade, søde krydderier, cedertræ, vanilje og forkullet træ – alle de tertiære aromaer og jordiske karakterer. Bløde tanniner, fyldig krop, kompleksitet og lang eftersmag – en samlet enestående og afbalanceret vin
Cabernet Franc Single vineyard fra Domaine Hatzimichalis
Vinalies Internationales, Vins du Monde, Paris – 2009 – silver medal
En harmonisk blanding af to oprindelige græske sorter, Malagousia og Robola samt den kosmopolitiske Sauvignon Blanc. Med frugtig aroma og cremet tekstur er den behagelig forfriskende!
En af de mest populære græske sorter, Malagousia, er en vin med en liflig smag. En del af modningen foregår på franske egetræsfade – den har meget udtalte aromaer og er godt afbalanceret
Autentisk græsk drue Oprindelig er sorten fra øen Santorini og er indbegrebet af græsk sommer! Dyrkes på vingården Alepotrypa, der betyder rævehul! For tusinder af år siden var her havbund, og det giver Assyrtiko en enestående mineralitet. Medium fyldig og sprød og forfriskende
Modnet på egetræsfad er denne Chardonnay på hele 14% med lang eftersmag og flot gylden i glasset. Stokkene vokser 200 m.o.h i Yerakofolia, ”Høgereden”
For at denne hvidvin kan klassificeres som “Cava”, skal hver vinsort, Assyrtiko, Malagousia og Chardonnay modnes 6+ måneder på franske egetræsfade, efterfulgt af 6+ måneder på flasken i kælder. Den helt specielle ”ømme pleje” den får, giver en smuk, koncentreret smag.
Høj kompleksitet, lang eftersmag – en ”forglem-mig-ej” i den græske vinsaga!
En af de mest ekstraordinære hvidvine,
Grækenland kan tilbyde! 50% Assyrtiko og 50% Sauvignon Blanc – græsk og international sort, der i forening er meget delikat
Single Vineyard “ZYGOS” 100% Chardonnay, fadgæret på nye, franske egetræsfade.
Bâtonnage i 8 mdr. og 12 mdr. i kælder.
Kapnias betyder ”røg”, og vinen er fin røgfyldt, kompleks og en aromatisk perle!
En harmonisk blanding af Syrah, Grenache Rouge og Malagousia. Forfriskende, fyldig med en flot, lyserød farve
Domaine Hatzimichalis
Sauvignon Blanc.
Late Harvest 2023
Traditionel Champagne metode. Intens farve, rig på bobler, forfriskende tør. 40% Mandilaria, 40% Athiri – 20% Muscat hvid. 2. fermentering min. 48 mdr. i flasken
Traditionel Champagne metode.
En sjælden årgang. Høj kvalitet, tør, sparkling, hvid. 60% Chardonnay, 40% Athiri.
2. fermentering min. 48 mdr. i flasken
Traditionel Champagne metode. Tør, sparkling hvid, 100% Athiri. Dyrket på Attaviros bjerget 850 m.o.h. Modnet 3 mdr. i stålfad og 18 mdr. i flasken. Rig på fine bobler, lang smag, flot i glasset
Gå ikke glip af chancen for at nyde en aften i vores hyggelige café med mad og vin af højeste kvalitet. Vores menu skifter med årstiderne og byder altid på spændende retter, tilberedt med kærlighed og omhu. Book dit bord i dag og lad os give dig en oplevelse, du sent vil glemme.